Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Load Report Failed - Framework 2.0

Reply
Thread Tools

Load Report Failed - Framework 2.0

 
 
valmirfrancisco@uol.com.br
Guest
Posts: n/a
 
      09-20-2006
I migrated from VS 2003 to VS 2005. I've done all steps and everything
works well at development machine and production machine. Except the
reports that works well at development machine and failed at production

machine.
I received the message "Load Report Failed" after some times the
report is used.
The machine production has everything installed. Framework 1.1 and 2.0.
This only occurs with Framework 2.
Could someone help me ?
Thanks.

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3.5 Framework - asp.net client side framework failed to load Rachel ASP .Net 1 12-10-2007 11:29 PM
Crysatl report load report failed Meheraj shaik via .NET 247 ASP .Net 1 06-07-2005 08:29 AM
Load Report Fails on ASP.NET app when report is on a different ser =?Utf-8?B?aHVicmlzdGljYm9i?= ASP .Net 1 03-17-2005 01:24 PM
FAIL TO LOAD THE CRYSTAL REPORT USING WEB CRYSTAL REPORT VIEWER Comfort ASP .Net Web Controls 0 10-18-2004 01:35 PM
Login Failed in Crystal Report with Sub Report and each with 2 Connections Ashish Mehndi ASP .Net Web Controls 0 08-02-2004 01:02 PM



Advertisments