Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Computer Information > SP2 issues

Reply
Thread Tools

SP2 issues

 
 
K M
Guest
Posts: n/a
 
      09-29-2004
OK,
I installed xp pro service pack 2 why? I don't know..but it was there for
the taking....


When I use Outlook to read my mail I get a LDAP box that says it cannot
connect to a "Null" server. I click ok or cancel and it goes away. That's
not too annoying, but when I try to compose a new email, and try to use my
address book, I get an error message that has LDAP messages as well as some
active directory verbiage. It takes about 15 seconds for this to process and
allow me to go to my address book or personal contacts. Can I change a
setting to keep the system from trying to access active directory?

Thanks!!!!
Kyle


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows XP Pro clean install issues, SP2 issues too... Howie Computer Support 9 07-12-2005 04:47 PM
Windows XP Pro clean install issues, SP2 issues too... Howie Computer Support 0 07-06-2005 07:12 PM
Windows XP Pro clean install issues, SP2 issues too... Howie Computer Information 2 07-06-2005 04:58 PM
Re: Windows XP Pro clean install issues, SP2 issues too... pcbutts1 Computer Support 0 07-06-2005 04:58 PM
Re: Windows XP Pro clean install issues, SP2 issues too... pcbutts1 Computer Support 0 07-06-2005 04:52 PM



Advertisments