Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > C++ > fotre8 gives undefined symbols while forte7 doesn't

Reply
Thread Tools

fotre8 gives undefined symbols while forte7 doesn't

 
 
pervinder
Guest
Posts: n/a
 
      08-30-2004
Hi,
I have an application which uses math/matrix solving lib like blas,
lapack. When i build the binary using forte7 , it passes. But when i
change the compiler to forte8, i get 2 undefined symbol errors :

Undefined first referenced
symbol in file
zgetrf_
.../../output/SunOS_32/lib/forte8/opt/libsmx.a(smxlapack.o)
zgetrs_
.../../output/SunOS_32/lib/forte8/opt/libsmx.a(smxlapack.o)

Any clue as what could be the reason ? Any options i need to provide
to
the linker or the library which contains these functions?

Regards, ~Pervinder
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Undefined Symbols while importing modules sudharsh@gmail.com Python 0 12-04-2007 07:06 PM
yacc under cygwin - undefined symbols Christoph Kukulies C Programming 2 06-25-2006 09:17 PM
Using multiple classes results in undefined symbols Thierry Dussuet C++ 2 05-11-2005 11:52 AM
Undefined Symbols when building xerces on AIX 5.1 32 bit machine Stu XML 1 11-06-2003 02:42 PM
Undefined symbols: vtable for Foo r C++ 2 08-02-2003 08:18 PM



Advertisments