Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computer Certification > Microsoft Certification > MCSE Readiness Review series

Reply
Thread Tools

MCSE Readiness Review series

 
 
Frustrated
Guest
Posts: n/a
 
      07-23-2004
I puschased MCSE RR for 70-270 with the CD-Rom in the back
of the book when I originally installed the software it
worked fine now it won't let me use the practice test all
I get is a blank screen where the questions used to be and
a script error message. I've tried removing and
reinstalling the software on several different computers
and get the same results on all of them, any suggestions.

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Guest
Posts: n/a
 
      07-24-2004
About two weeks ago everything worked great on my XP Pro
system for the MCSE RR 70-270. Now on launch I get an
Internet Explorer error. (Same one as you have)
I've done a complete uninstall and re-install with the
same error. So I tried it on my Windows 2K system and
found the same problem.

Let me know if anyone figures this one out. I have also
tried it on a computer at work running Win2K with all the
latest updates.... Never worked from the first time it
was installed.

>-----Original Message-----
>I puschased MCSE RR for 70-270 with the CD-Rom in the

back
>of the book when I originally installed the software it
>worked fine now it won't let me use the practice test

all
>I get is a blank screen where the questions used to be

and
>a script error message. I've tried removing and
>reinstalling the software on several different computers
>and get the same results on all of them, any suggestions.
>
>.
>

 
Reply With Quote
 
 
 
 
steve
Guest
Posts: n/a
 
      07-26-2004
My thought is that perhaps a recent windows update hosed
something up. I sent a message to miscrosft "support",
http://www.velocityreviews.com/forums/(E-Mail Removed), but haven't heard back from them.
Perhaps if enough people complained to them they would
react (just a thought).


>-----Original Message-----
>About two weeks ago everything worked great on my XP Pro
>system for the MCSE RR 70-270. Now on launch I get an
>Internet Explorer error. (Same one as you have)
>I've done a complete uninstall and re-install with the
>same error. So I tried it on my Windows 2K system and
>found the same problem.
>
>Let me know if anyone figures this one out. I have also
>tried it on a computer at work running Win2K with all the
>latest updates.... Never worked from the first time it
>was installed.
>
>>-----Original Message-----
>>I puschased MCSE RR for 70-270 with the CD-Rom in the

>back
>>of the book when I originally installed the software it
>>worked fine now it won't let me use the practice test

>all
>>I get is a blank screen where the questions used to be

>and
>>a script error message. I've tried removing and
>>reinstalling the software on several different computers
>>and get the same results on all of them, any suggestions.
>>
>>.
>>

>.
>

 
Reply With Quote
 
Rick in VA Bch
Guest
Posts: n/a
 
      07-27-2004
My team at work has already sent a message
to 'support'.... still haven't heard anything.
I think you're right about the update being the cause.
The use of IE for the operation of the program probably
had something that later was identified as
a "vulnerability" and locked out that vulnerability-- and
broke the only reason I bought that book in the first
place!

>-----Original Message-----
>My thought is that perhaps a recent windows update hosed
>something up. I sent a message to miscrosft "support",
>(E-Mail Removed), but haven't heard back from them.
>Perhaps if enough people complained to them they would
>react (just a thought).
>
>
>>-----Original Message-----
>>About two weeks ago everything worked great on my XP

Pro
>>system for the MCSE RR 70-270. Now on launch I get an
>>Internet Explorer error. (Same one as you have)
>>I've done a complete uninstall and re-install with the
>>same error. So I tried it on my Windows 2K system and
>>found the same problem.
>>
>>Let me know if anyone figures this one out. I have

also
>>tried it on a computer at work running Win2K with all

the
>>latest updates.... Never worked from the first time it
>>was installed.
>>
>>>-----Original Message-----
>>>I puschased MCSE RR for 70-270 with the CD-Rom in the

>>back
>>>of the book when I originally installed the software

it
>>>worked fine now it won't let me use the practice test

>>all
>>>I get is a blank screen where the questions used to be

>>and
>>>a script error message. I've tried removing and
>>>reinstalling the software on several different

computers
>>>and get the same results on all of them, any

suggestions.
>>>
>>>.
>>>

>>.
>>

>.
>

 
Reply With Quote
 
Guest
Posts: n/a
 
      07-29-2004
I am also having the same problems with the 70-215 Cd-
rom. I have tried it on several computers, using both XP
and 2000 server with the same results. Hoping to do the
exam soon and could really do with the extra help of
additional mock exams.

>-----Original Message-----
>I puschased MCSE RR for 70-270 with the CD-Rom in the

back
>of the book when I originally installed the software it
>worked fine now it won't let me use the practice test

all
>I get is a blank screen where the questions used to be

and
>a script error message. I've tried removing and
>reinstalling the software on several different computers
>and get the same results on all of them, any suggestions.
>
>.
>

 
Reply With Quote
 
steve
Guest
Posts: n/a
 
      07-29-2004
From Microsoft:

We have discovered that the Windows Hotfix KB840315 update
causes the Readiness Review program to fail. You can
verify if this Hotfix is installed on your system by
looking at the list of programs shown under Add/Remove
Programs in the Control Panel. We are currently working to
acquire a fix for this issue. Once a fix becomes
available, we will let you know, and also post details in
an article in the Microsoft Knowledge Base.

Regards,
Xin
Microsoft Learning Support
http://www.microsoft.com/learning/support


>-----Original Message-----
>My team at work has already sent a message
>to 'support'.... still haven't heard anything.
>I think you're right about the update being the cause.
>The use of IE for the operation of the program probably
>had something that later was identified as
>a "vulnerability" and locked out that vulnerability-- and
>broke the only reason I bought that book in the first
>place!
>
>>-----Original Message-----
>>My thought is that perhaps a recent windows update hosed
>>something up. I sent a message to miscrosft "support",
>>(E-Mail Removed), but haven't heard back from them.
>>Perhaps if enough people complained to them they would
>>react (just a thought).
>>
>>
>>>-----Original Message-----
>>>About two weeks ago everything worked great on my XP

>Pro
>>>system for the MCSE RR 70-270. Now on launch I get an
>>>Internet Explorer error. (Same one as you have)
>>>I've done a complete uninstall and re-install with the
>>>same error. So I tried it on my Windows 2K system and
>>>found the same problem.
>>>
>>>Let me know if anyone figures this one out. I have

>also
>>>tried it on a computer at work running Win2K with all

>the
>>>latest updates.... Never worked from the first time it
>>>was installed.
>>>
>>>>-----Original Message-----
>>>>I puschased MCSE RR for 70-270 with the CD-Rom in the
>>>back
>>>>of the book when I originally installed the software

>it
>>>>worked fine now it won't let me use the practice test
>>>all
>>>>I get is a blank screen where the questions used to be
>>>and
>>>>a script error message. I've tried removing and
>>>>reinstalling the software on several different

>computers
>>>>and get the same results on all of them, any

>suggestions.
>>>>
>>>>.
>>>>
>>>.
>>>

>>.
>>

>.
>

 
Reply With Quote
 
Michael McMahon
Guest
Posts: n/a
 
      08-09-2004
I also notified them of this last week and got the same
reply from Microsoft.
Do they come here to these newsgroups? I don't think so,
so we all need to send them notification we still need and
want it fixed...spent good $$ on the study books w CDs,
and need it to (attempt to) pass the Exams!

>-----Original Message-----
>From Microsoft:
>
>We have discovered that the Windows Hotfix KB840315

update
>causes the Readiness Review program to fail. You can
>verify if this Hotfix is installed on your system by
>looking at the list of programs shown under Add/Remove
>Programs in the Control Panel. We are currently working

to
>acquire a fix for this issue. Once a fix becomes
>available, we will let you know, and also post details in
>an article in the Microsoft Knowledge Base.
>
>Regards,
>Xin
>Microsoft Learning Support
>http://www.microsoft.com/learning/support
>
>
>>-----Original Message-----
>>My team at work has already sent a message
>>to 'support'.... still haven't heard anything.
>>I think you're right about the update being the cause.
>>The use of IE for the operation of the program probably
>>had something that later was identified as
>>a "vulnerability" and locked out that vulnerability--

and
>>broke the only reason I bought that book in the first
>>place!
>>
>>>-----Original Message-----
>>>My thought is that perhaps a recent windows update

hosed
>>>something up. I sent a message to miscrosft "support",
>>>(E-Mail Removed), but haven't heard back from

them.
>>>Perhaps if enough people complained to them they would
>>>react (just a thought).
>>>
>>>
>>>>-----Original Message-----
>>>>About two weeks ago everything worked great on my XP

>>Pro
>>>>system for the MCSE RR 70-270. Now on launch I get an
>>>>Internet Explorer error. (Same one as you have)
>>>>I've done a complete uninstall and re-install with the
>>>>same error. So I tried it on my Windows 2K system and
>>>>found the same problem.
>>>>
>>>>Let me know if anyone figures this one out. I have

>>also
>>>>tried it on a computer at work running Win2K with all

>>the
>>>>latest updates.... Never worked from the first time it
>>>>was installed.
>>>>
>>>>>-----Original Message-----
>>>>>I puschased MCSE RR for 70-270 with the CD-Rom in the
>>>>back
>>>>>of the book when I originally installed the software

>>it
>>>>>worked fine now it won't let me use the practice test
>>>>all
>>>>>I get is a blank screen where the questions used to

be
>>>>and
>>>>>a script error message. I've tried removing and
>>>>>reinstalling the software on several different

>>computers
>>>>>and get the same results on all of them, any

>>suggestions.
>>>>>
>>>>>.
>>>>>
>>>>.
>>>>
>>>.
>>>

>>.
>>

>.
>

 
Reply With Quote
 
=?Utf-8?B?c2hhd24=?=
Guest
Posts: n/a
 
      09-03-2004
removing the hot fix KB840315 from win2k box worked. However, do I have to
remove SP2
from the XP box to get it to work?

"steve" wrote:

> From Microsoft:
>
> We have discovered that the Windows Hotfix KB840315 update
> causes the Readiness Review program to fail. You can
> verify if this Hotfix is installed on your system by
> looking at the list of programs shown under Add/Remove
> Programs in the Control Panel. We are currently working to
> acquire a fix for this issue. Once a fix becomes
> available, we will let you know, and also post details in
> an article in the Microsoft Knowledge Base.
>
> Regards,
> Xin
> Microsoft Learning Support
> http://www.microsoft.com/learning/support
>
>
> >-----Original Message-----
> >My team at work has already sent a message
> >to 'support'.... still haven't heard anything.
> >I think you're right about the update being the cause.
> >The use of IE for the operation of the program probably
> >had something that later was identified as
> >a "vulnerability" and locked out that vulnerability-- and
> >broke the only reason I bought that book in the first
> >place!
> >
> >>-----Original Message-----
> >>My thought is that perhaps a recent windows update hosed
> >>something up. I sent a message to miscrosft "support",
> >>(E-Mail Removed), but haven't heard back from them.
> >>Perhaps if enough people complained to them they would
> >>react (just a thought).
> >>
> >>
> >>>-----Original Message-----
> >>>About two weeks ago everything worked great on my XP

> >Pro
> >>>system for the MCSE RR 70-270. Now on launch I get an
> >>>Internet Explorer error. (Same one as you have)
> >>>I've done a complete uninstall and re-install with the
> >>>same error. So I tried it on my Windows 2K system and
> >>>found the same problem.
> >>>
> >>>Let me know if anyone figures this one out. I have

> >also
> >>>tried it on a computer at work running Win2K with all

> >the
> >>>latest updates.... Never worked from the first time it
> >>>was installed.
> >>>
> >>>>-----Original Message-----
> >>>>I puschased MCSE RR for 70-270 with the CD-Rom in the
> >>>back
> >>>>of the book when I originally installed the software

> >it
> >>>>worked fine now it won't let me use the practice test
> >>>all
> >>>>I get is a blank screen where the questions used to be
> >>>and
> >>>>a script error message. I've tried removing and
> >>>>reinstalling the software on several different

> >computers
> >>>>and get the same results on all of them, any

> >suggestions.
> >>>>
> >>>>.
> >>>>
> >>>.
> >>>
> >>.
> >>

> >.
> >

>

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MCSE/MCSA Readiness Review Exam 70-270: Microsoft Windows XP Professional Comments and Corrections TJ MCSA 1 07-28-2007 07:05 PM
MS Readiness Review vs. real MCP exam =?Utf-8?B?TWljaGFlbCBHZWVydHNlbg==?= Microsoft Certification 4 11-16-2005 01:47 PM
MCSE Readiness Review script errors PeterB MCSE 6 09-09-2004 08:53 AM
270 Study Books: Sybex + Exam Cram Vs MS Press ISBN 0735614296 and Readiness Review Book? Max MCSE 1 09-22-2003 01:40 PM
What is the difference between A Series, G Series and S series of Canon Cameras zxcvar Digital Photography 3 09-09-2003 01:30 AM



Advertisments