Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > Perl > Nms-wwwboard perl script problem

Reply
Thread Tools

Nms-wwwboard perl script problem

 
 
Marc de Winter
Guest
Posts: n/a
 
      11-16-2004
Hello all,

I hope someone on this group can help me, even though this is kind of a
specific question about a (widely used) script.

It's the NMS-WWWBOARD script. Formerly from "Matt's Script Archive", but now
it's rewritten and supposedly better working.

You can find it here: http://www.scriptarchive.com/nms.html


I have installed this script and it all seems to be working as it should.
Only there is one (weird) problem. In the wwwboard.html file, it displays
the messages on the wrong place. It should place it, where the <!--begin-->
part is in the HTML, but in my case it puts it on the bottom of the entire
HTML file.

I will paste the entire HTML file, so you can see what I mean.

<html>
<head>
<title>GAYCURACAO.COM - Cura&ccedil;ao, We Live And Let Live!</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<style type="text/css">
<!--
..style1 {font-size: 14px}
-->
</style>
</head>

<body background="images/bg.gif" leftmargin="0" topmargin="0"
marginwidth="0" marginheight="0">
<table width="701" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0"
cellspacing="0">
<tr>
<td rowspan="2" valign="top">&nbsp;</td>
<td height="180" valign="top"><img src="images/1.jpg" width="701"
height="180" /></td>
</tr>
<tr>
<td height="18"> <script type='text/javascript'>

function Go(){return}

</script> <script type='text/javascript' src='exmplmenu_var.js'></script>
<script type='text/javascript' src='menu_com.js'></script>
<noscript>
Your browser does not support javascript, therefore you can't see the
navigation
menu. Please upgrade to a newer browser.</noscript> </td>
</tr>
<tr>
<td height="100%" valign="top">&nbsp;</td>
<td height="100%" valign="top" background="images/bg_messageboard.jpg">
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"
class="maintekst">
<tr>
<td><img src="images/trans.gif" width="10" height="40"></td>
</tr>
<tr>
<td class="maintekst">&nbsp;<br> &nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td align="left" valign="top" class="maintekst">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="6">
<tr>
<td align="left" class="maintekst"><table width="100%"
border="0" cellspacing="0" cellpadding="4">
<tr>
<td><p class="maintekst">This is our Message Board </p>
<hr />
<p align="center">[ <a href="#post">Post Message</a> ] [
<a href="faq.html">FAQ</a> ]</p>
<hr />
<ul>
<!--begin-->
</ul>
<h2><a name="post" class="style1" id="name">POST A
MESSAGE! </a></h2>
<form method="post" action="/cgi-bin/wwwboard.pl">
<table summary="">
<tr>
<td class="maintekst">Name:</td>
<td><input type="text" name="name" size="50"
/></td>
</tr>
<tr>
<td class="maintekst">E-Mail:</td>
<td><input type="text" name="email" size="50"
/></td>
</tr>
<tr>
<td class="maintekst">Subject:</td>
<td><input type="text" name="subject" size="50"
/></td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" class="maintekst">Message:</td>
<td><textarea cols="55" rows="10"
name="body"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td class="maintekst">Optional Link URL:</td>
<td><input type="text" name="url" size="45"
/></td>
</tr>
<tr>
<td class="maintekst">Link Title:</td>
<td><input type="text" name="url_title" size="50"
/></td>
</tr>
<tr>
<td class="maintekst">Optional Image URL:</td>
<td><input type="text" name="img" size="45"
/></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><input name="submit" type="submit"
value="Post Message" />
<input name="reset" type="reset" /></td>
</tr>
</table>
</form>
</td>
</tr>
</table></td>
</tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p></td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
<!--top: 14--><li><a href="messages/14.html">blablabalbalblabl</a> -
<b>Marc</b> <i>07:25:33 16/11/04</i>
(<!--responses: 14-->0)
<ul><!--insert: 14-->
</ul><!--end: 14--></li>



I hope someone can see what is wrong with this?

Thanks!!

Marc de Winter

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem in passing values to perl script using another perl script vikrant Perl Misc 4 08-10-2005 06:20 PM
Execute another perl script from my perl script Petterson Mikael Perl Misc 3 01-05-2005 01:31 PM
problem calling perl script from SOAP server perl script pj Perl Misc 3 04-09-2004 10:23 PM
Perl Help - Windows Perl script accessing a Unix perl Script dpackwood Perl 3 09-30-2003 02:56 AM
How to make Perl Script "POST" call from another Perl Script??? Wet Basement Perl 1 07-15-2003 10:25 PM



Advertisments