Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > Perl > What am I doing wrong when using "use strict" ?

Reply
Thread Tools

What am I doing wrong when using "use strict" ?

 
 
ed
Guest
Posts: n/a
 
      01-05-2004
Folks,

I'm attempting to write some OOP with the use strict pragma on an I'm just
not getting it to work. Here's an example

#!/usr/bin/perl -w
use strict;
use Automobile;
my $file = new Automobile;

I keep getting the error:
Bareword "Automobile" not allowed while "strict subs" in use.

The script runs fine without the use strict, so their must be something I
haven't figured out yet.

Thanks in advance!!

Ed



 
Reply With Quote
 
 
 
 
nobull@mail.com
Guest
Posts: n/a
 
      01-05-2004
"ed" <(E-Mail Removed)> wrote in message news:<Ag2Kb.300$(E-Mail Removed)>...
> #!/usr/bin/perl -w
> use strict;
> use Automobile;
> my $file = new Automobile;
>
> I keep getting the error:
> Bareword "Automobile" not allowed while "strict subs" in use.


Not from that code I think.

Please post genuine code that generates the error (see posting guidelines).

This news group does not exist (see FAQ). Please do not start threads here.
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cisco 837 NAT not working, what am I doing wrong? Arnoud Helmantel Cisco 12 05-28-2005 04:17 AM
inter vlan routing - What am I doing wrong? Joel M. Baldwin Cisco 0 12-15-2004 02:47 AM
PIX setting up multiple static routes what am I doing wrong? newb Cisco 1 09-10-2004 09:07 PM
VB6/VB.Net Programming Question - what am i doing wrong? Salisha Khan ASP .Net 1 08-01-2003 01:55 PM
What am I doing wrong? Keith R. Williams VHDL 4 07-15-2003 03:08 AM



Advertisments