Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > VOIP > Problems with Motorola VT1005

Reply
Thread Tools

Problems with Motorola VT1005

 
 
Jim
Guest
Posts: n/a
 
      02-07-2005
I've been a Vonage customer for a while, and everything worked fine;
until I moved to WA. I now have Comcast as my ISP, and I can't seem to
get the device to work. The ATA is blinking twice, but I don't have
the orignial manual that explained what the blinking patterns are. Can
anyone tell me, or point me to a resource that can? I tried surfing
the net for support on this product, and I couldn't find anything on
blinking patterns.

Thanks!

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vonage/Motorola VT2442 QoS problems... PCPaul UK VOIP 1 11-20-2007 11:15 AM
Motorola V360V Problems.. Mathew Good NZ Computing 0 12-12-2006 04:18 AM
Motorola V360V Problems.. Mathew Good NZ Computing 0 12-11-2006 09:54 PM
Motorola WN825G - how to make it works in windows xp professional =?Utf-8?B?Q2hyaXN0aWFubw==?= Wireless Networking 1 03-13-2005 10:19 PM
Motorola Wireless Networking Kit available at Radio Shack BR549 Wireless Networking 2 01-15-2005 12:05 AM



Advertisments