Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Computer Support > Lost data in Printing

Reply
Thread Tools

Lost data in Printing

 
 
May
Guest
Posts: n/a
 
      10-07-2003
Does anyone know what is wrong when you send out a printing job (direct LPT1
connection) and it never turned up on the printer? And no printing job
queues in the printer either? Is it hardware problem (cable or the
connection points)?

Thanks.


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Cubzilla
Guest
Posts: n/a
 
      10-07-2003

"May" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:3f82d194$0$35129$(E-Mail Removed)...
> Does anyone know what is wrong when you send out a printing job (direct

LPT1
> connection) and it never turned up on the printer? And no printing job
> queues in the printer either? Is it hardware problem (cable or the
> connection points)?
>
> Thanks.
>
>


What operating system do you use ?

Can you do a test print ?

Have you reinstalled your printer drivers ?

Does the printer have its own self test.. does that work ?

Is the printer set to be the default printer ?

Can you test the printer on another machine ?

What else can you divulge about the fault ?




Regards


Trev






 
Reply With Quote
 
 
 
 
Professor
Guest
Posts: n/a
 
      10-07-2003
If it was a hardware problem you should get an error message that the
printer either isn't connected or turned on so it most likely is a software
problem.
"May" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:3f82d194$0$35129$(E-Mail Removed)...
> Does anyone know what is wrong when you send out a printing job (direct

LPT1
> connection) and it never turned up on the printer? And no printing job
> queues in the printer either? Is it hardware problem (cable or the
> connection points)?
>
> Thanks.
>
>



 
Reply With Quote
 
Mike Calkins
Guest
Posts: n/a
 
      10-08-2003
IMHO.

If the parallel cable (assuming) is not plugged and secured on both sides,
this can happen. The handshake signals get through, but not the data.

Mike


"May" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:3f82d194$0$35129$(E-Mail Removed)...
> Does anyone know what is wrong when you send out a printing job (direct

LPT1
> connection) and it never turned up on the printer? And no printing job
> queues in the printer either? Is it hardware problem (cable or the
> connection points)?
>
> Thanks.
>
>



 
Reply With Quote
 
Plato
Guest
Posts: n/a
 
      10-08-2003
May wrote:
>
> Does anyone know what is wrong when you send out a printing job (direct LPT1
> connection) and it never turned up on the printer? And no printing job
> queues in the printer either? Is it hardware problem (cable or the
> connection points)?


Is your printer actually connected to LPT1? Or is it a USB printer?


--
http://www.bootdisk.com/
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
brochure printing,online yearbook,printing,books printing,publishing elie Computer Support 2 11-27-2010 12:12 PM
brochure printing,online yearbook,printing,books printing,publishing elie Computer Support 0 08-21-2007 05:52 AM
brochure printing,online yearbook,printing,books printing,publishing elie Computer Support 0 08-21-2007 05:50 AM
brochure printing,online yearbook,printing,books printing,publishing elie Computer Support 0 08-21-2007 05:28 AM
brochure printing,online yearbook,printing,books printing,publishing elie Computer Support 0 08-18-2007 10:11 AM



Advertisments