Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > Java > [slightly OT] AS8 and XP SP2

Reply
Thread Tools

[slightly OT] AS8 and XP SP2

 
 
John
Guest
Posts: n/a
 
      10-14-2004
I just installed service pack 2 and now sun's application server won't
start. The server log is giving me this:

[#|2004-10-13T13:06:51.218+0100|SEVERE|sun-appserver-pe8.0.0_01|org.apache.coyote.http11.Http11Protocol |_ThreadID=10;|Error
initializing endpoint
java.net.BindException: Address already in use: JVM_Bind:1043
at
org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.initEnd point(PoolTcpEndpoint.java:260)

Anyone else have the same problem?

Before anyone asks, no, I'm not planning to deploy the application on
Windows, it's just for some initial development.

Cheers,

John
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Adminpak SP2 , Windows Server x64 SP2 =?Utf-8?B?QmrDuHJu?= Windows 64bit 2 09-03-2007 12:54 PM
MDAC 2.8 SP2 for W2K3 R2 x64 SP2 =?Utf-8?B?SmFja04=?= Windows 64bit 2 06-07-2007 12:00 AM
Novell Client 4.92 SP2 and Windows XP SP2 Yogi Computer Support 1 07-22-2005 01:33 AM
WIN XP SP2 ERROR: Can not read from or write to the data base. SP2 installation did not complete Father Jack Hackett Computer Support 5 01-26-2005 06:08 PM
Re: IE 6.0 with SP2 and Windows XP SP2 and Adobe Acrobat & Reader 6.0 George ASP .Net 5 08-24-2004 12:11 PM



Advertisments