Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > Java > Weblogic 1.1.0 Plugin for Eclipse...can't get it to work for examples

Reply
Thread Tools

Weblogic 1.1.0 Plugin for Eclipse...can't get it to work for examples

 
 
javaguy44
Guest
Posts: n/a
 
      06-07-2004
Hi,

I was wondering if anyone has gotten the WebLogic 1.1.0 Eclipse plugin
to work.

I'm using Eclipse 2.1.1 + Weblogic 6.1 Sp6

I'm trying to configure the examples that come with the installation.

I have set the following:
BEA Home: C:\Program Files\Bea
WebLogic home: C:\Program Files\Bea\wlserver6.1
Domain Name: examples
Domain Directory: C:\Program Files\Bea\wlserver6.1\config\examples
Server Name: examplesServer
User: system
Password: password
Hostname: localhost
Port: 7001

I get the following error:
The WebLogic Server did not start up properly.
Exception raised:
weblogic.management.configuration.ConfigurationExc eption: Domain
"mydomain" not found in directory : .\config
at weblogic.management.internal.xml.XmlFileRepository .loadDomain(XmlFileRepository.java:226)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at weblogic.management.internal.DynamicMBeanImpl.invo keLocally(DynamicMBeanImpl.java:636)
at weblogic.management.internal.DynamicMBeanImpl.invo ke(DynamicMBeanImpl.java:621)
at weblogic.management.internal.ConfigurationMBeanImp l.invoke(ConfigurationMBeanImpl.java:374)
at com.sun.management.jmx.MBeanServerImpl.invoke(MBea nServerImpl.java:1557)
at com.sun.management.jmx.MBeanServerImpl.invoke(MBea nServerImpl.java:1525)
at weblogic.management.internal.MBeanProxy.invoke(MBe anProxy.java:466)
at weblogic.management.internal.MBeanProxy.invoke(MBe anProxy.java:207)
at $Proxy1.loadDomain(Unknown Source)
at weblogic.management.AdminServer.configureFromRepos itory(AdminServer.java:18
at weblogic.management.AdminServer.configure(AdminSer ver.java:173)
at weblogic.management.Admin.initialize(Admin.java:25
at weblogic.t3.srvr.T3Srvr.initialize(T3Srvr.java:368 )
at weblogic.t3.srvr.T3Srvr.run(T3Srvr.java:213)
at weblogic.Server.main(Server.java:35)
Reason: Fatal initialization exception

Thanks
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Alan Gunderson
Guest
Posts: n/a
 
      06-10-2004
I'm getting a bit further with the Weblogic plugin, but I have
yet to succesfully get it to bring up a Weblogic server.

First, it does not seem to be accepting the startup port
in the setup configuration. Mine is set to 7001 but the plugin
picks a port at randon, such as localhost:13927. The
weblogic security policy file restricts the ports to 1000-9999.

Also, in the JVM options, I'm using the
-Dweblogic.management.password=<password>
option.
This seems to be ignored and when I start weblogic. It is
prompting for a password and is not getting one, and then
throwing a license exception. See the console log at the
end of this message to see this. The license is fine, as
I can start the default server using the .BAT file
startup that is put on the Start menu.

My configuration is:

Weblogic preference page
------------------------
Version: 6.x
BEA Home: C:\bea
WebLogic home: C:\bea\wlserver6.1
Domain Name: mydomain
Domain Directory: C:\bea\wlserver6.1\config\mydomain
Server Name: myserver
User: system
Password: <password> <- enter yours here
Hostname: localhost
Port: 7001

Classpath preference page
-------------------------
Classpath before the WebLogic libraries: <blank>
Classpath after the WebLogic libraries: <blank>


Jave Virtual Machine preference page
-------------------------------------
Java VM: WLjdk131 <-- this is C:\bea\jdk131, had to add this to list of
installed JRE's
JVM Options:
-hotspot
-ms64m
-mx64M
-Dweblogic.management.password=<password> <- enter yours here
-Dweblogic.ProductionModeEnabled=false
-Djava.security.policy=="C:\bea\wlserver6.1/lib/weblogic.policy"
JNI LIBRARY PATH: <blank>

Project preference page
-----------------------
Project added to the end of the classpath: <blank>


Here is the console log from this statup:

<Jun 10, 2004 7:46:15 AM AKDT> <Info> <Security> <Getting boot password
from user.>
Enter password to boot WebLogic server:

$$$$$$$$$$$$$$$$ License Exception $$$$$$$$$$$$$$$$


Unable to start WebLogic Server !!
Missing license file for: WebLogic Server 6.1


$$$$$$$$$$$$$$$$ License Exception $$$$$$$$$$$$$$$$

javaguy44 wrote:
> Hi,
>
> I was wondering if anyone has gotten the WebLogic 1.1.0 Eclipse plugin
> to work.
>
> I'm using Eclipse 2.1.1 + Weblogic 6.1 Sp6
>
> I'm trying to configure the examples that come with the installation.
>
> I have set the following:
> BEA Home: C:\Program Files\Bea
> WebLogic home: C:\Program Files\Bea\wlserver6.1
> Domain Name: examples
> Domain Directory: C:\Program Files\Bea\wlserver6.1\config\examples
> Server Name: examplesServer
> User: system
> Password: password
> Hostname: localhost
> Port: 7001
>
> I get the following error:
> The WebLogic Server did not start up properly.
> Exception raised:
> weblogic.management.configuration.ConfigurationExc eption: Domain
> "mydomain" not found in directory : .\config
> at weblogic.management.internal.xml.XmlFileRepository .loadDomain(XmlFileRepository.java:226)
> at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
> at weblogic.management.internal.DynamicMBeanImpl.invo keLocally(DynamicMBeanImpl.java:636)
> at weblogic.management.internal.DynamicMBeanImpl.invo ke(DynamicMBeanImpl.java:621)
> at weblogic.management.internal.ConfigurationMBeanImp l.invoke(ConfigurationMBeanImpl.java:374)
> at com.sun.management.jmx.MBeanServerImpl.invoke(MBea nServerImpl.java:1557)
> at com.sun.management.jmx.MBeanServerImpl.invoke(MBea nServerImpl.java:1525)
> at weblogic.management.internal.MBeanProxy.invoke(MBe anProxy.java:466)
> at weblogic.management.internal.MBeanProxy.invoke(MBe anProxy.java:207)
> at $Proxy1.loadDomain(Unknown Source)
> at weblogic.management.AdminServer.configureFromRepos itory(AdminServer.java:18
> at weblogic.management.AdminServer.configure(AdminSer ver.java:173)
> at weblogic.management.Admin.initialize(Admin.java:25
> at weblogic.t3.srvr.T3Srvr.initialize(T3Srvr.java:368 )
> at weblogic.t3.srvr.T3Srvr.run(T3Srvr.java:213)
> at weblogic.Server.main(Server.java:35)
> Reason: Fatal initialization exception
>
> Thanks


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Alan Gunderson
Guest
Posts: n/a
 
      06-11-2004
I gave up working with the WebLogic 1.1.0 Eclipse plugin and instead
installed version 2.7.1 of MyEclipse Enterprise Workbench and it works
just fine starting up Weblogic 6.1 Sp6. MyEclipse costs $29 per year
and looks to be a good value, as it works with many other J2EE app servers.

--- Alan

Alan Gunderson wrote:
> I'm getting a bit further with the Weblogic plugin, but I have
> yet to succesfully get it to bring up a Weblogic server.
>
> First, it does not seem to be accepting the startup port
> in the setup configuration. Mine is set to 7001 but the plugin
> picks a port at randon, such as localhost:13927. The
> weblogic security policy file restricts the ports to 1000-9999.
>
> Also, in the JVM options, I'm using the
> -Dweblogic.management.password=<password>
> option.
> This seems to be ignored and when I start weblogic. It is
> prompting for a password and is not getting one, and then
> throwing a license exception. See the console log at the
> end of this message to see this. The license is fine, as
> I can start the default server using the .BAT file
> startup that is put on the Start menu.
>
> My configuration is:
>
> Weblogic preference page
> ------------------------
> Version: 6.x
> BEA Home: C:\bea
> WebLogic home: C:\bea\wlserver6.1
> Domain Name: mydomain
> Domain Directory: C:\bea\wlserver6.1\config\mydomain
> Server Name: myserver
> User: system
> Password: <password> <- enter yours here
> Hostname: localhost
> Port: 7001
>
> Classpath preference page
> -------------------------
> Classpath before the WebLogic libraries: <blank>
> Classpath after the WebLogic libraries: <blank>
>
>
> Jave Virtual Machine preference page
> -------------------------------------
> Java VM: WLjdk131 <-- this is C:\bea\jdk131, had to add this to list of
> installed JRE's
> JVM Options:
> -hotspot
> -ms64m
> -mx64M
> -Dweblogic.management.password=<password> <- enter yours here
> -Dweblogic.ProductionModeEnabled=false
> -Djava.security.policy=="C:\bea\wlserver6.1/lib/weblogic.policy"
> JNI LIBRARY PATH: <blank>
>
> Project preference page
> -----------------------
> Project added to the end of the classpath: <blank>
>
>
> Here is the console log from this statup:
>
> <Jun 10, 2004 7:46:15 AM AKDT> <Info> <Security> <Getting boot password
> from user.>
> Enter password to boot WebLogic server:
>
> $$$$$$$$$$$$$$$$ License Exception $$$$$$$$$$$$$$$$
>
>
> Unable to start WebLogic Server !!
> Missing license file for: WebLogic Server 6.1
>
>
> $$$$$$$$$$$$$$$$ License Exception $$$$$$$$$$$$$$$$
>
> javaguy44 wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I was wondering if anyone has gotten the WebLogic 1.1.0 Eclipse plugin
>> to work.
>>
>> I'm using Eclipse 2.1.1 + Weblogic 6.1 Sp6
>>
>> I'm trying to configure the examples that come with the installation.
>>
>> I have set the following:
>> BEA Home: C:\Program Files\Bea
>> WebLogic home: C:\Program Files\Bea\wlserver6.1
>> Domain Name: examples
>> Domain Directory: C:\Program Files\Bea\wlserver6.1\config\examples
>> Server Name: examplesServer
>> User: system
>> Password: password
>> Hostname: localhost
>> Port: 7001
>>
>> I get the following error:
>> The WebLogic Server did not start up properly.
>> Exception raised:
>> weblogic.management.configuration.ConfigurationExc eption: Domain
>> "mydomain" not found in directory : .\config
>> at
>> weblogic.management.internal.xml.XmlFileRepository .loadDomain(XmlFileRepository.java:226)
>>
>> at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
>> at
>> weblogic.management.internal.DynamicMBeanImpl.invo keLocally(DynamicMBeanImpl.java:636)
>>
>> at
>> weblogic.management.internal.DynamicMBeanImpl.invo ke(DynamicMBeanImpl.java:621)
>>
>> at
>> weblogic.management.internal.ConfigurationMBeanImp l.invoke(ConfigurationMBeanImpl.java:374)
>>
>> at
>> com.sun.management.jmx.MBeanServerImpl.invoke(MBea nServerImpl.java:1557)
>> at
>> com.sun.management.jmx.MBeanServerImpl.invoke(MBea nServerImpl.java:1525)
>> at
>> weblogic.management.internal.MBeanProxy.invoke(MBe anProxy.java:466)
>> at
>> weblogic.management.internal.MBeanProxy.invoke(MBe anProxy.java:207)
>> at $Proxy1.loadDomain(Unknown Source)
>> at
>> weblogic.management.AdminServer.configureFromRepos itory(AdminServer.java:18
>>
>> at weblogic.management.AdminServer.configure(AdminSer ver.java:173)
>> at weblogic.management.Admin.initialize(Admin.java:25
>> at weblogic.t3.srvr.T3Srvr.initialize(T3Srvr.java:368 )
>> at weblogic.t3.srvr.T3Srvr.run(T3Srvr.java:213)
>> at weblogic.Server.main(Server.java:35)
>> Reason: Fatal initialization exception
>>
>> Thanks

>
>


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eclipse with WebLogic plugin tim@nocomment.com Java 2 01-25-2010 01:45 PM
HELP: Weblogic Proxy IIS Plugin Path Trim and a WLS81SP2 mollix@gmail.com Java 0 06-05-2009 12:51 PM
Building EAR for WebLogic 8.1 with Eclipse plugin Alex Molochnikov Java 0 03-31-2005 08:11 PM



Advertisments