Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > No default member found

Reply
Thread Tools

No default member found

 
 
tshad
Guest
Posts: n/a
 
      02-08-2006
I have a collection class(exChain), for my Exception log which is getting
the following error:
************************************************** *************************
No default member found for type 'ExceptionLog'.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the
current web request. Please review the stack trace for more information
about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.MissingMemberException: No default member found
for type 'ExceptionLog'.

Source Error:


Line 172: <asp:TemplateColumn HeaderText="">
Line 173: <ItemTemplate>
Line 174: <asp:LinkButton ID="FullName" Text='<%#
Container.DataItem("ExceptionID")%>' OnClick="GetApplicantDetails_Click"
runat="server"/>
Line 175: </ItemTemplate>
Line 176: </asp:TemplateColumn>


Source File:
C:\Inetpub\wwwroot\staffingworkshop\ADMINISTRATION \showExceptions.aspx
Line: 174

Stack Trace:


[MissingMemberException: No default member found for type 'ExceptionLog'.]
Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.LateBinding .LateIndexGet(Object o,
Object[] args, String[] paramnames) +1370
ASP.showExceptions_aspx.__DataBind__control7(Objec t sender, EventArgs e)
in
C:\Inetpub\wwwroot\staffingworkshop\ADMINISTRATION \showExceptions.aspx:174
System
************************************************** ************************************************** I don't know what could cause this:I have the statement: gridExceptionChain.DataSource = ExChain gridExceptionChain.DataBind()and my DataGrid is: <aspataGrid ID="gridExceptionChain" runat="server"AutoGenerateColumns="False" CellPadding=3> <HeaderStyle HorizontalAlign="Left" BackColor="Gainsboro" /> <Columns> <asp:TemplateColumn HeaderText=""> <ItemTemplate> <asp:LinkButton ID="FullName" Text='<%#Container.DataItem("ExceptionID")%>' OnClick="GetApplicantDetails_Click"runat="server"/> </ItemTemplate> </asp:TemplateColumn> </Columns> </aspataGrid>Is it something having to do with a collection?Thanks,Tom

 
Reply With Quote
 
 
 
 
tshad
Guest
Posts: n/a
 
      02-08-2006
This works fine if I change the TemplateColumn to a BoundColumn. The
problem is I need the templatecolumn so I can set up a LinkButton.

I set up Datagrids all the time this way, why wouldn't it work here? Is it
because I am using a collection as opposed to a Dataset or Datareader?

Thanks,

Tom

"tshad" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
>I have a collection class(exChain), for my Exception log which is getting
>the following error:
> ************************************************** *************************
> No default member found for type 'ExceptionLog'.
> Description: An unhandled exception occurred during the execution of the
> current web request. Please review the stack trace for more information
> about the error and where it originated in the code.
>
> Exception Details: System.MissingMemberException: No default member found
> for type 'ExceptionLog'.
>
> Source Error:
>
>
> Line 172: <asp:TemplateColumn HeaderText="">
> Line 173: <ItemTemplate>
> Line 174: <asp:LinkButton ID="FullName" Text='<%#
> Container.DataItem("ExceptionID")%>' OnClick="GetApplicantDetails_Click"
> runat="server"/>
> Line 175: </ItemTemplate>
> Line 176: </asp:TemplateColumn>
>
>
> Source File:
> C:\Inetpub\wwwroot\staffingworkshop\ADMINISTRATION \showExceptions.aspx
> Line: 174
>
> Stack Trace:
>
>
> [MissingMemberException: No default member found for type 'ExceptionLog'.]
> Microsoft.VisualBasic.CompilerServices.LateBinding .LateIndexGet(Object
> o, Object[] args, String[] paramnames) +1370
> ASP.showExceptions_aspx.__DataBind__control7(Objec t sender, EventArgs e)
> in
> C:\Inetpub\wwwroot\staffingworkshop\ADMINISTRATION \showExceptions.aspx:174
> System
> ************************************************** ************************************************** I
> don't know what could cause this:I have the statement:
> gridExceptionChain.DataSource = ExChain
> gridExceptionChain.DataBind()and my DataGrid is: <aspataGrid
> ID="gridExceptionChain" runat="server"AutoGenerateColumns="False"
> CellPadding=3> <HeaderStyle HorizontalAlign="Left"
> BackColor="Gainsboro" /> <Columns>
> <asp:TemplateColumn HeaderText=""> <ItemTemplate>
> <asp:LinkButton ID="FullName"
> Text='<%#Container.DataItem("ExceptionID")%>'
> OnClick="GetApplicantDetails_Click"runat="server"/>
> </ItemTemplate> </asp:TemplateColumn> </Columns>
> </aspataGrid>Is it something having to do with a collection?Thanks,Tom
>



 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error: No default member found??? =?Utf-8?B?VGltOjouLg==?= ASP .Net 1 07-08-2004 10:25 AM
DataRelation Error. No default member found for type mazda_88 ASP .Net 0 06-07-2004 03:27 AM
Error: No default member found for type MyClass Andy Eshtry ASP .Net 2 02-14-2004 03:12 PM
Error: No default member found for type MyClass Andy Eshtry ASP .Net Datagrid Control 0 02-13-2004 11:54 PM
How would I use qsort to sort a struct with a char* member and a long member - I want to sort in order of the long member Angus Comber C Programming 7 02-05-2004 06:41 PM



Advertisments