Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > Unrecognized tag prefix or device filter 'asp'

Reply
Thread Tools

Unrecognized tag prefix or device filter 'asp'

 
 
Alan Silver
Guest
Posts: n/a
 
      01-31-2006
Hello,

I have a master page that has the following...

<asp:contentplaceholder id="cphHead" runat="server" />

VWD puts a red line under the "asp" and gives me the error shown in the
header.

The site builds fine and displays fine. Any idea what this error means
and how I get rid of it? TIA

--
Alan Silver
(anything added below this line is nothing to do with me)
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unrecognized tag prefix or device filter 'asp' =?Utf-8?B?U2hpdm9ubmU=?= ASP .Net 5 08-28-2006 06:11 PM
Help - Unrecognized tag prefix or device filter 'asp' and other weird errors in aspx file Alan Silver ASP .Net 0 02-06-2006 03:34 PM
Unrecognized tag prefix or device filter 'asp' Simon ASP .Net 0 11-29-2005 07:26 AM
Unrecognized tag prefix or device filter 'asp' Simon ASP .Net 0 11-25-2005 02:30 PM
'asp' is an unrecognized tag prefix or device filter Roger Helliwell ASP .Net 2 11-22-2004 10:43 AM



Advertisments