Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Computing > Firefox > Phplot doesn't display graph

Reply
Thread Tools

Phplot doesn't display graph

 
 
chuck
Guest
Posts: n/a
 
      06-12-2005
I'm using phplot. If I run #php mytst.php > t1.png then do a url
of t1.png I see the graph but 127.0.0.1/mytst.php gives me a blank
screen. It's got to be a config something...

Thanks
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Adrian
Guest
Posts: n/a
 
      06-15-2005
chuck wrote:

> I'm using phplot. If I run #php mytst.php > t1.png then do a url
> of t1.png I see the graph but 127.0.0.1/mytst.php gives me a blank
> screen. It's got to be a config something...
>
> Thanks


Are you running Norton?
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using Boost Graph Library to create very large graph Almoni C++ 0 01-17-2010 05:13 AM
[Boost.Graph] graph.vertices property creates new objects George Sakkis Python 1 01-29-2007 11:09 PM
Help with initialization of graph (Boost Graph Library) Jef Driesen C++ 3 01-24-2006 01:44 PM
Missing Graph.h and (Graph.lib) woes - any help Dr Ann Huxtable C Programming 6 12-21-2004 11:15 AM
GD::Graph: "mixed" graph doesn't recognize "area" graph type Emilio Mayorga Perl Misc 6 10-08-2003 02:14 AM



Advertisments