Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > IIS impersonation issues for in-proc registered assembly

Reply
Thread Tools

IIS impersonation issues for in-proc registered assembly

 
 
Rob Schieber
Guest
Posts: n/a
 
      10-17-2005
Hello All,

I am currently having an issue running an assembly registered using
regasm in process under IIS.

I wrote the component in C#, then used regasm to register the assembly.
All is well until it needs to talk to our database using the
"Integrated Security=SSPI" option. In theory it should be using a
windows account that the virtual directory is running under, but that
doesn't seem to be the case as I get :

System.Data error '80131904'

Login failed for user 'NT AUTHORITY\ANONYMOUS LOGON'.


Another note is that this error is intermitent, i don't get it on every
page request and we are using a tool called SiteMinder for our user
authentication.

Thanks in advance for any ideas/help.
--
Rob Schieber
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Class not registered error with IIS? =?Utf-8?B?YmF5Qm9vaw==?= Windows 64bit 1 05-07-2007 09:56 PM
Impersonation fails when loading rom third party assembly Jeroen van Onzen ASP .Net Security 2 07-14-2006 03:03 PM
can I have both asp.net 1.1 and 2.0 registered with IIS? =?Utf-8?B?ZXJpYzM0?= ASP .Net 2 04-26-2006 02:41 PM
how to refer to a registered assembly located in GAC Support ASP .Net 3 07-26-2005 03:40 PM
Impersonation failing when accessing another assembly CBran ASP .Net Web Services 3 01-07-2005 11:32 PM



Advertisments