Velocity Reviews - Computer Hardware Reviews

Velocity Reviews > Newsgroups > Programming > ASP .Net > The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x00000000.

Reply
Thread Tools

The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x00000000.

 
 
Lars-Erik Aabech
Guest
Posts: n/a
 
      07-05-2005
Hi!

Guess it's my day again.. Tried to deploy a test release of a new asp.net
web today, and got a terrible error.
The web is running swell on three development computers, but when it's
copied to the test server it won't work at all.
Looks like aspnet_wp is trying to compile it for five seconds, then it stops
working what so ever. The system event log gets the following entry:

Application popup: aspnet_wp.exe - Application Error : The exception unknown
software exception (0xc0000409) occurred in the application at location
0x00000000.

I've checked that other asp.net applications run fine on the server. It only
happens to this particular web app, but when it happens it hangs aspnet_wp,
so nothing works until aspnet_wp is killed. I've tried to build both debug
and release versions of the web, but no cigar.

Anyone got ideas?

Lars-Erik


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Steven Cheng[MSFT]
Guest
Posts: n/a
 
      07-06-2005
Hi Lars-Erik,

Glad to see you again.
As for the problem you mentioned, from a general view , it seems that the
ASP.NET runtime on your deploy machine has encountered a fatal internal
error. I'm not sure whether your deploy server has meet any problems on
..net configuration before or has done any certain changes. Anyway, I
suggest you first try test a simple helloworld aspx page under your IIS's
default site's root to see wehther the ASP.NET runtime still works. If such
as simple page still not work, I'm afraid we may need to do some
troubleshooting on the .net framework on your server. If there're any other
finding, please feel free to post here also.

Thanks,

Steven Cheng
Microsoft Online Support

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)




--------------------
| From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| Subject: The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred
in the application at location 0x00000000.
| Date: Tue, 5 Jul 2005 17:52:09 +0200
| Lines: 23
| X-Priority: 3
| X-MSMail-Priority: Normal
| X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
| X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
| Message-ID: <#(E-Mail Removed)>
| Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| NNTP-Posting-Host: 213.160.225.168
| Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP12.phx.gbl
| Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:110406
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
|
| Hi!
|
| Guess it's my day again.. Tried to deploy a test release of a new asp.net
| web today, and got a terrible error.
| The web is running swell on three development computers, but when it's
| copied to the test server it won't work at all.
| Looks like aspnet_wp is trying to compile it for five seconds, then it
stops
| working what so ever. The system event log gets the following entry:
|
| Application popup: aspnet_wp.exe - Application Error : The exception
unknown
| software exception (0xc0000409) occurred in the application at location
| 0x00000000.
|
| I've checked that other asp.net applications run fine on the server. It
only
| happens to this particular web app, but when it happens it hangs
aspnet_wp,
| so nothing works until aspnet_wp is killed. I've tried to build both
debug
| and release versions of the web, but no cigar.
|
| Anyone got ideas?
|
| Lars-Erik
|
|
|

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Lars-Erik Aabech
Guest
Posts: n/a
 
      07-06-2005
Hi again!

Well, I'll start with a quote from my post..
> I've checked that other asp.net applications run fine on the server.


Those pages are even quite a bit more advanced than helloworld.aspx'es

Lars-Erik

"Steven Cheng[MSFT]" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> Hi Lars-Erik,
>
> Glad to see you again.
> As for the problem you mentioned, from a general view , it seems that the
> ASP.NET runtime on your deploy machine has encountered a fatal internal
> error. I'm not sure whether your deploy server has meet any problems on
> net configuration before or has done any certain changes. Anyway, I
> suggest you first try test a simple helloworld aspx page under your IIS's
> default site's root to see wehther the ASP.NET runtime still works. If
> such
> as simple page still not work, I'm afraid we may need to do some
> troubleshooting on the .net framework on your server. If there're any
> other
> finding, please feel free to post here also.
>
> Thanks,
>
> Steven Cheng
> Microsoft Online Support
>
> Get Secure! www.microsoft.com/security
> (This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
> rights.)
>
>
>
>
> --------------------
> | From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
> | Subject: The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred
> in the application at location 0x00000000.
> | Date: Tue, 5 Jul 2005 17:52:09 +0200
> | Lines: 23
> | X-Priority: 3
> | X-MSMail-Priority: Normal
> | X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
> | X-RFC2646: Format=Flowed; Original
> | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
> | Message-ID: <#(E-Mail Removed)>
> | Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
> | NNTP-Posting-Host: 213.160.225.168
> | Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP12.phx.gbl
> | Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
> microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:110406
> | X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
> |
> | Hi!
> |
> | Guess it's my day again.. Tried to deploy a test release of a new
> asp.net
> | web today, and got a terrible error.
> | The web is running swell on three development computers, but when it's
> | copied to the test server it won't work at all.
> | Looks like aspnet_wp is trying to compile it for five seconds, then it
> stops
> | working what so ever. The system event log gets the following entry:
> |
> | Application popup: aspnet_wp.exe - Application Error : The exception
> unknown
> | software exception (0xc0000409) occurred in the application at location
> | 0x00000000.
> |
> | I've checked that other asp.net applications run fine on the server. It
> only
> | happens to this particular web app, but when it happens it hangs
> aspnet_wp,
> | so nothing works until aspnet_wp is killed. I've tried to build both
> debug
> | and release versions of the web, but no cigar.
> |
> | Anyone got ideas?
> |
> | Lars-Erik
> |
> |
> |
>



 
Reply With Quote
 
Steven Cheng[MSFT]
Guest
Posts: n/a
 
      07-08-2005
If basic test pages still can't work. I'm afraid the .net framework on that
machine maybe get corrupted. Anyway, I suggest you try executing

aspnet_regiis -u
aspnet_regiis -i

command to reinstall the asp.net runtime in IIS. Then, try testing simple
asp.net pages in your IIS server to see whether it works. If still no luck,
I suggest you turn on Filemon to see whether there're any faile accessing
failures which may cause the problem.

Thanks,

Steven Cheng
Microsoft Online Support

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)


--------------------
| Reply-To: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| References: <#(E-Mail Removed)>
<(E-Mail Removed)>
| Subject: Re: The exception unknown software exception (0xc0000409)
occurred in the application at location 0x00000000.
| Date: Wed, 6 Jul 2005 10:14:11 +0200
| Lines: 90
| X-Priority: 3
| X-MSMail-Priority: Normal
| X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
| X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
| Message-ID: <(E-Mail Removed)>
| Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| NNTP-Posting-Host: host-81-191-131-56.bluecom.no 81.191.131.56
| Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!tk2msft ngp13.phx.gbl
| Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:110554
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
|
| Hi again!
|
| Well, I'll start with a quote from my post..
| > I've checked that other asp.net applications run fine on the server.
|
| Those pages are even quite a bit more advanced than helloworld.aspx'es
|
| Lars-Erik
|
| "Steven Cheng[MSFT]" <(E-Mail Removed)> wrote in message
| news:(E-Mail Removed)...
| > Hi Lars-Erik,
| >
| > Glad to see you again.
| > As for the problem you mentioned, from a general view , it seems that
the
| > ASP.NET runtime on your deploy machine has encountered a fatal internal
| > error. I'm not sure whether your deploy server has meet any problems on
| > net configuration before or has done any certain changes. Anyway, I
| > suggest you first try test a simple helloworld aspx page under your
IIS's
| > default site's root to see wehther the ASP.NET runtime still works. If
| > such
| > as simple page still not work, I'm afraid we may need to do some
| > troubleshooting on the .net framework on your server. If there're any
| > other
| > finding, please feel free to post here also.
| >
| > Thanks,
| >
| > Steven Cheng
| > Microsoft Online Support
| >
| > Get Secure! www.microsoft.com/security
| > (This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
| > rights.)
| >
| >
| >
| >
| > --------------------
| > | From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| > | Subject: The exception unknown software exception (0xc0000409)
occurred
| > in the application at location 0x00000000.
| > | Date: Tue, 5 Jul 2005 17:52:09 +0200
| > | Lines: 23
| > | X-Priority: 3
| > | X-MSMail-Priority: Normal
| > | X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
| > | X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| > | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
| > | Message-ID: <#(E-Mail Removed)>
| > | Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| > | NNTP-Posting-Host: 213.160.225.168
| > | Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP12.phx.gbl
| > | Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
| > microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:110406
| > | X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| > |
| > | Hi!
| > |
| > | Guess it's my day again.. Tried to deploy a test release of a new
| > asp.net
| > | web today, and got a terrible error.
| > | The web is running swell on three development computers, but when it's
| > | copied to the test server it won't work at all.
| > | Looks like aspnet_wp is trying to compile it for five seconds, then it
| > stops
| > | working what so ever. The system event log gets the following entry:
| > |
| > | Application popup: aspnet_wp.exe - Application Error : The exception
| > unknown
| > | software exception (0xc0000409) occurred in the application at
location
| > | 0x00000000.
| > |
| > | I've checked that other asp.net applications run fine on the server.
It
| > only
| > | happens to this particular web app, but when it happens it hangs
| > aspnet_wp,
| > | so nothing works until aspnet_wp is killed. I've tried to build both
| > debug
| > | and release versions of the web, but no cigar.
| > |
| > | Anyone got ideas?
| > |
| > | Lars-Erik
| > |
| > |
| > |
| >
|
|
|

 
Reply With Quote
 
Lars-Erik Aabech
Guest
Posts: n/a
 
      07-09-2005
Hiya!

I'm afraid I've been very unclear. This particular virtual folder web
application configured to run isolated does not run. It hangs, but only when
it's going to use some code-behind. I tried removing all code in
app_onstart, then I got the first page rendered. As soon as that one was
going to do something, the problem occured.

Now for what's been unclear. "I've checked that other webs run fine" means
All other web's on the server work. Which means to me that the .net
framework feels fine..?

I'll try to re-register aspnet anyway though.

Thanks so far.

L-E



"Steven Cheng[MSFT]" <(E-Mail Removed)> wrote in message
news:(E-Mail Removed)...
> If basic test pages still can't work. I'm afraid the .net framework on
> that
> machine maybe get corrupted. Anyway, I suggest you try executing
>
> aspnet_regiis -u
> aspnet_regiis -i
>
> command to reinstall the asp.net runtime in IIS. Then, try testing simple
> asp.net pages in your IIS server to see whether it works. If still no
> luck,
> I suggest you turn on Filemon to see whether there're any faile accessing
> failures which may cause the problem.
>
> Thanks,
>
> Steven Cheng
> Microsoft Online Support
>
> Get Secure! www.microsoft.com/security
> (This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
> rights.)
>
>
> --------------------
> | Reply-To: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
> | From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
> | References: <#(E-Mail Removed)>
> <(E-Mail Removed)>
> | Subject: Re: The exception unknown software exception (0xc0000409)
> occurred in the application at location 0x00000000.
> | Date: Wed, 6 Jul 2005 10:14:11 +0200
> | Lines: 90
> | X-Priority: 3
> | X-MSMail-Priority: Normal
> | X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
> | X-RFC2646: Format=Flowed; Original
> | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
> | Message-ID: <(E-Mail Removed)>
> | Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
> | NNTP-Posting-Host: host-81-191-131-56.bluecom.no 81.191.131.56
> | Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!tk2msft ngp13.phx.gbl
> | Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
> microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:110554
> | X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
> |
> | Hi again!
> |
> | Well, I'll start with a quote from my post..
> | > I've checked that other asp.net applications run fine on the server.
> |
> | Those pages are even quite a bit more advanced than helloworld.aspx'es
>
> |
> | Lars-Erik
> |
> | "Steven Cheng[MSFT]" <(E-Mail Removed)> wrote in message
> | news:(E-Mail Removed)...
> | > Hi Lars-Erik,
> | >
> | > Glad to see you again.
> | > As for the problem you mentioned, from a general view , it seems that
> the
> | > ASP.NET runtime on your deploy machine has encountered a fatal
> internal
> | > error. I'm not sure whether your deploy server has meet any problems
> on
> | > net configuration before or has done any certain changes. Anyway, I
> | > suggest you first try test a simple helloworld aspx page under your
> IIS's
> | > default site's root to see wehther the ASP.NET runtime still works. If
> | > such
> | > as simple page still not work, I'm afraid we may need to do some
> | > troubleshooting on the .net framework on your server. If there're any
> | > other
> | > finding, please feel free to post here also.
> | >
> | > Thanks,
> | >
> | > Steven Cheng
> | > Microsoft Online Support
> | >
> | > Get Secure! www.microsoft.com/security
> | > (This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
> | > rights.)
> | >
> | >
> | >
> | >
> | > --------------------
> | > | From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
> | > | Subject: The exception unknown software exception (0xc0000409)
> occurred
> | > in the application at location 0x00000000.
> | > | Date: Tue, 5 Jul 2005 17:52:09 +0200
> | > | Lines: 23
> | > | X-Priority: 3
> | > | X-MSMail-Priority: Normal
> | > | X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
> | > | X-RFC2646: Format=Flowed; Original
> | > | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
> | > | Message-ID: <#(E-Mail Removed)>
> | > | Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
> | > | NNTP-Posting-Host: 213.160.225.168
> | > | Path:
> TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP12.phx.gbl
> | > | Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
> | > microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:110406
> | > | X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
> | > |
> | > | Hi!
> | > |
> | > | Guess it's my day again.. Tried to deploy a test release of a new
> | > asp.net
> | > | web today, and got a terrible error.
> | > | The web is running swell on three development computers, but when
> it's
> | > | copied to the test server it won't work at all.
> | > | Looks like aspnet_wp is trying to compile it for five seconds, then
> it
> | > stops
> | > | working what so ever. The system event log gets the following entry:
> | > |
> | > | Application popup: aspnet_wp.exe - Application Error : The exception
> | > unknown
> | > | software exception (0xc0000409) occurred in the application at
> location
> | > | 0x00000000.
> | > |
> | > | I've checked that other asp.net applications run fine on the server.
> It
> | > only
> | > | happens to this particular web app, but when it happens it hangs
> | > aspnet_wp,
> | > | so nothing works until aspnet_wp is killed. I've tried to build both
> | > debug
> | > | and release versions of the web, but no cigar.
> | > |
> | > | Anyone got ideas?
> | > |
> | > | Lars-Erik
> | > |
> | > |
> | > |
> | >
> |
> |
> |
>



 
Reply With Quote
 
Steven Cheng[MSFT]
Guest
Posts: n/a
 
      07-11-2005
Thanks for your followup Erik,

Then, it seems like a application specific problem if other ASP.NET web
application running with no problem.
Anyway, I'll wait for your latest news. also, if still no luck. Would you
try producing a very simple page which can reproduce the problem yo
umentioned and attach it to me so that we can perform some tests on our
side .

Thanks & Regards,

Steven Cheng
Microsoft Online Support

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)





--------------------
| Reply-To: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| References: <#(E-Mail Removed)>
<(E-Mail Removed)>
<(E-Mail Removed)>
<(E-Mail Removed)>
| Subject: Re: The exception unknown software exception (0xc0000409)
occurred in the application at location 0x00000000.
| Date: Sat, 9 Jul 2005 09:56:15 +0200
| Lines: 172
| X-Priority: 3
| X-MSMail-Priority: Normal
| X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
| X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
| Message-ID: <(E-Mail Removed)>
| Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| NNTP-Posting-Host: host-81-191-131-56.bluecom.no 81.191.131.56
| Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP09.phx.gbl
| Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:111290
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
|
| Hiya!
|
| I'm afraid I've been very unclear. This particular virtual folder web
| application configured to run isolated does not run. It hangs, but only
when
| it's going to use some code-behind. I tried removing all code in
| app_onstart, then I got the first page rendered. As soon as that one was
| going to do something, the problem occured.
|
| Now for what's been unclear. "I've checked that other webs run fine"
means
| All other web's on the server work. Which means to me that the .net
| framework feels fine..?
|
| I'll try to re-register aspnet anyway though.
|
| Thanks so far.
|
| L-E
|
|
|
| "Steven Cheng[MSFT]" <(E-Mail Removed)> wrote in message
| news:(E-Mail Removed)...
| > If basic test pages still can't work. I'm afraid the .net framework on
| > that
| > machine maybe get corrupted. Anyway, I suggest you try executing
| >
| > aspnet_regiis -u
| > aspnet_regiis -i
| >
| > command to reinstall the asp.net runtime in IIS. Then, try testing
simple
| > asp.net pages in your IIS server to see whether it works. If still no
| > luck,
| > I suggest you turn on Filemon to see whether there're any faile
accessing
| > failures which may cause the problem.
| >
| > Thanks,
| >
| > Steven Cheng
| > Microsoft Online Support
| >
| > Get Secure! www.microsoft.com/security
| > (This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
| > rights.)
| >
| >
| > --------------------
| > | Reply-To: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| > | From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| > | References: <#(E-Mail Removed)>
| > <(E-Mail Removed)>
| > | Subject: Re: The exception unknown software exception (0xc0000409)
| > occurred in the application at location 0x00000000.
| > | Date: Wed, 6 Jul 2005 10:14:11 +0200
| > | Lines: 90
| > | X-Priority: 3
| > | X-MSMail-Priority: Normal
| > | X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
| > | X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| > | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
| > | Message-ID: <(E-Mail Removed)>
| > | Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| > | NNTP-Posting-Host: host-81-191-131-56.bluecom.no 81.191.131.56
| > | Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!tk2msft ngp13.phx.gbl
| > | Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
| > microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:110554
| > | X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| > |
| > | Hi again!
| > |
| > | Well, I'll start with a quote from my post..
| > | > I've checked that other asp.net applications run fine on the server.
| > |
| > | Those pages are even quite a bit more advanced than
helloworld.aspx'es
| >
| > |
| > | Lars-Erik
| > |
| > | "Steven Cheng[MSFT]" <(E-Mail Removed)> wrote in message
| > | news:(E-Mail Removed)...
| > | > Hi Lars-Erik,
| > | >
| > | > Glad to see you again.
| > | > As for the problem you mentioned, from a general view , it seems
that
| > the
| > | > ASP.NET runtime on your deploy machine has encountered a fatal
| > internal
| > | > error. I'm not sure whether your deploy server has meet any
problems
| > on
| > | > net configuration before or has done any certain changes. Anyway, I
| > | > suggest you first try test a simple helloworld aspx page under your
| > IIS's
| > | > default site's root to see wehther the ASP.NET runtime still works.
If
| > | > such
| > | > as simple page still not work, I'm afraid we may need to do some
| > | > troubleshooting on the .net framework on your server. If there're
any
| > | > other
| > | > finding, please feel free to post here also.
| > | >
| > | > Thanks,
| > | >
| > | > Steven Cheng
| > | > Microsoft Online Support
| > | >
| > | > Get Secure! www.microsoft.com/security
| > | > (This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers
no
| > | > rights.)
| > | >
| > | >
| > | >
| > | >
| > | > --------------------
| > | > | From: "Lars-Erik Aabech" <(E-Mail Removed)>
| > | > | Subject: The exception unknown software exception (0xc0000409)
| > occurred
| > | > in the application at location 0x00000000.
| > | > | Date: Tue, 5 Jul 2005 17:52:09 +0200
| > | > | Lines: 23
| > | > | X-Priority: 3
| > | > | X-MSMail-Priority: Normal
| > | > | X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
| > | > | X-RFC2646: Format=Flowed; Original
| > | > | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
| > | > | Message-ID: <#(E-Mail Removed)>
| > | > | Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| > | > | NNTP-Posting-Host: 213.160.225.168
| > | > | Path:
| > TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGP08.phx.gbl!TK2MSFT NGP12.phx.gbl
| > | > | Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
| > | > microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:110406
| > | > | X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| > | > |
| > | > | Hi!
| > | > |
| > | > | Guess it's my day again.. Tried to deploy a test release of a new
| > | > asp.net
| > | > | web today, and got a terrible error.
| > | > | The web is running swell on three development computers, but when
| > it's
| > | > | copied to the test server it won't work at all.
| > | > | Looks like aspnet_wp is trying to compile it for five seconds,
then
| > it
| > | > stops
| > | > | working what so ever. The system event log gets the following
entry:
| > | > |
| > | > | Application popup: aspnet_wp.exe - Application Error : The
exception
| > | > unknown
| > | > | software exception (0xc0000409) occurred in the application at
| > location
| > | > | 0x00000000.
| > | > |
| > | > | I've checked that other asp.net applications run fine on the
server.
| > It
| > | > only
| > | > | happens to this particular web app, but when it happens it hangs
| > | > aspnet_wp,
| > | > | so nothing works until aspnet_wp is killed. I've tried to build
both
| > | > debug
| > | > | and release versions of the web, but no cigar.
| > | > |
| > | > | Anyone got ideas?
| > | > |
| > | > | Lars-Erik
| > | > |
| > | > |
| > | > |
| > | >
| > |
| > |
| > |
| >
|
|
|

 
Reply With Quote
 
surferjoe surferjoe is offline
Junior Member
Join Date: May 2009
Posts: 2
 
      05-19-2009
Go to [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows]



find the string named AppInit_DLLs

Open string and clear it. No need to reboot
 
Reply With Quote
 
surferjoe surferjoe is offline
Junior Member
Join Date: May 2009
Posts: 2
 
      05-19-2009
Go to [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows]



find the string named AppInit_DLLs

Open string and clear it. No need to reboot
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
exception unknown software exception error - Excel.exe mfinamore Software 0 11-15-2007 04:54 PM
Location, location, location =?Utf-8?B?VHJhY2V5?= Wireless Networking 2 02-17-2007 08:37 PM
Compiler error occurred when try to use a flexible template expression in preprocessor definesCompiler error occurred when try to use a flexible template expression in preprocessor defines snnn C++ 6 03-14-2005 04:09 PM
System.NullReferenceException occurred in Unknown Module William ASP .Net 0 08-10-2004 03:32 PM
An unhandled exception of type 'System.Threading.ThreadAbortException' occurred in Unknown Module. Lee Simpson ASP .Net 0 07-18-2003 09:52 AM



Advertisments