Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   Perl Misc (http://www.velocityreviews.com/forums/f67-perl-misc.html)
-   -   Bundle::CPAN install problem ? (http://www.velocityreviews.com/forums/t881786-bundle-cpan-install-problem.html)

John Smith 08-13-2003 01:11 PM

Bundle::CPAN install problem ?
 
Hi all,

I'm updating Bundle::CPAN on a Perl 5.8 system (HP UX 11) with this command:
/usr/local/bin/perl -e 'use CPAN; install Bundle::CPAN'

Everything seems to go OK, yet at the end there is always this error
message:
Bundle summary: The following items in bundle Bundle::CPAN had installation
problems:
Compress::Zlib Archive::Tar

Which seems like a perfectly clear message, except look at the output while
Bundle::CPAN attempted to install Archive::Tar and Compress::Zlib:
<snip>
All tests successful.
Files=2, Tests=71, 2 wallclock secs ( 1.25 cusr + 0.20 csys = 1.45 CPU)
/usr/bin/make test -- OK
Running make install
Writing
/usr/local/lib/perl5/site_perl/5.8.0/PA-RISC2.0/auto/Archive/Tar/.packlist
Appending installation info to
/usr/local/lib/perl5/5.8.0/PA-RISC2.0/perllocal.pod
/usr/bin/make install -- OK

....and for Compress::Zlib...
<snip>
All tests successful.
Files=6, Tests=295, 5 wallclock secs ( 3.94 cusr + 0.46 csys = 4.40 CPU)
/usr/bin/make test -- OK
Running make install
Installing
/usr/local/lib/perl5/site_perl/5.8.0/PA-RISC2.0/auto/Compress/Zlib/Zlib.sl
Files found in blib/arch: installing files in blib/lib into architecture
dependent library tree
Writing
/usr/local/lib/perl5/site_perl/5.8.0/PA-RISC2.0/auto/Compress/Zlib/.packlist
Appending installation info to
/usr/local/lib/perl5/5.8.0/PA-RISC2.0/perllocal.pod
/usr/bin/make install -- OK

So why does Bundle::CPAN think it had problems? Also, I've installed each
of the 'trouble' packages on their own, and they also install seemingly
without error:
/usr/local/bin/perl -e 'use CPAN; install Archive::Tar'
/usr/local/bin/perl -e 'use CPAN; install Compress::Zlib'

Perl 5.6 is also installed on this system. But when I install modules to
Perl 5.8, I am careful to always specify '/usr/local/bin/perl' which is the
5.8 version. Could that be causing a problem anyway? Also, I wrote a tiny
script that uses each of the modules:
#!/usr/local/bin/perl -w
use Archive::Tar;
use Compress::Zlib;

my $x = 'hello world';
print "x is $x\n";

I don't get any errors about not being able to find/use either module when I
run the script.

Any ideas? Is there even really something wrong?

Thanks in advance,
Ted




All times are GMT. The time now is 08:29 PM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.