Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   ASP .Net Web Services (http://www.velocityreviews.com/forums/f64-asp-net-web-services.html)
-   -   default.aspx returns instead of the service ? Help please... (http://www.velocityreviews.com/forums/t787582-default-aspx-returns-instead-of-the-service-help-please.html)

con 06-02-2008 12:29 PM

default.aspx returns instead of the service ? Help please...
 
I am making a call to a asp.net web site that has a web services in a
subdirectory of the main site ie:
http://www.mainweb.com/webservice/do...ngservice.asmx ( Using vs2005 to locate
the service via add web service )

Call originates in vb.net on the same server, each attempt to connect to
the web service it results in the default.aspx page being processed, this
occurs when searching for the web service except when I put the full url in
and it finds it right away.

I have a default.aspx which is configured in the web site.

what am I missing ?

Running IIS v6, .net 2.0 framework, vs2005 projects & web site.

Thanks in Advance


con 06-02-2008 09:31 PM

Re: default.aspx returns instead of the service ? Help please...
 

Sorry I did not explain it properly, when I call the web service it returns
the html of default.aspx, instead of the web service.


"Patrice" <http://www.chez.com/scribe/> wrote in message
news:DC4A4A6C-6B14-4318-8FA9-13042265C2B2@microsoft.com...
> Not sure what you meant by "searching for the web service". It looks like
> it works when you "put the full url". What is wrong with this ? AFAIK when
> calling a service you want to specify the full path ???
>
> Also at which step are you ? Is this when you create the proxy DLL or at
> runtime ? lese double check your service doesn't have something
> particular such as testing for the user agent....
>
> --
> Patrice
>
> "con" <Con@nospam.nospam> a écrit dans le message de groupe de discussion
> : OMdWHxKxIHA.5620@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>> I am making a call to a asp.net web site that has a web services in a
>> subdirectory of the main site ie:
>> http://www.mainweb.com/webservice/do...ngservice.asmx ( Using vs2005 to
>> locate the service via add web service )
>>
>> Call originates in vb.net on the same server, each attempt to connect to
>> the web service it results in the default.aspx page being processed, this
>> occurs when searching for the web service except when I put the full url
>> in and it finds it right away.
>>
>> I have a default.aspx which is configured in the web site.
>>
>> what am I missing ?
>>
>> Running IIS v6, .net 2.0 framework, vs2005 projects & web site.
>>
>> Thanks in Advance
>>

>



con 06-03-2008 10:53 AM

Re: default.aspx returns instead of the service ? Help please...
 
I am unsure on how to do the dummy call, authentication is setup via
windows.

When I provide the address within VS it connects to the service without
issue,
when it attempts to connect when run from the command prompt it returns the
default.aspx html.

I hope this clarifies it.

"Patrice" <http://www.chez.com/scribe/> wrote in message
news:4651EF7C-2A9A-40FB-978E-8A8602099E65@microsoft.com...
> First of all do you call the correct url ? I'm confused when you say that
> it works when you provide the corect address which is what you should do
> anyway ???
>
> Else this is because the service redirects you to the main page (my first
> thought would be an authentication issue). What if you try to call a dummy
> service at the root of your web site ?
>
> --
> Patrice
>
> "con" <Con@nospam.nospam> a écrit dans le message de groupe de discussion
> : e2mjZgPxIHA.5288@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>>
>> Sorry I did not explain it properly, when I call the web service it
>> returns the html of default.aspx, instead of the web service.
>>
>>
>> "Patrice" <http://www.chez.com/scribe/> wrote in message
>> news:DC4A4A6C-6B14-4318-8FA9-13042265C2B2@microsoft.com...
>>> Not sure what you meant by "searching for the web service". It looks
>>> like it works when you "put the full url". What is wrong with this ?
>>> AFAIK when calling a service you want to specify the full path ???
>>>
>>> Also at which step are you ? Is this when you create the proxy DLL or
>>> at runtime ? lese double check your service doesn't have something
>>> particular such as testing for the user agent....
>>>
>>> --
>>> Patrice
>>>
>>> "con" <Con@nospam.nospam> a écrit dans le message de groupe de
>>> discussion : OMdWHxKxIHA.5620@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>>>> I am making a call to a asp.net web site that has a web services in a
>>>> subdirectory of the main site ie:
>>>> http://www.mainweb.com/webservice/do...ngservice.asmx ( Using vs2005 to
>>>> locate the service via add web service )
>>>>
>>>> Call originates in vb.net on the same server, each attempt to connect
>>>> to the web service it results in the default.aspx page being processed,
>>>> this occurs when searching for the web service except when I put the
>>>> full url in and it finds it right away.
>>>>
>>>> I have a default.aspx which is configured in the web site.
>>>>
>>>> what am I missing ?
>>>>
>>>> Running IIS v6, .net 2.0 framework, vs2005 projects & web site.
>>>>
>>>> Thanks in Advance
>>>>
>>>

>>

>




All times are GMT. The time now is 05:04 PM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.