Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   ASP .Net Web Controls (http://www.velocityreviews.com/forums/f63-asp-net-web-controls.html)
-   -   User controls problem. (http://www.velocityreviews.com/forums/t775215-user-controls-problem.html)

Josema 01-18-2005 09:19 AM

User controls problem.
 
Hi,

Im starting to do the navigation of a portal, and for it, im using
usercontrols....

Actually i have a user control in the top of the page that has some menus
(contact, register, etc...)

Depending of the menu that the user will clik i make a LoadControl to the
specific user control. i start to see some problems following this way...

If the control to load doesnt have any controls that makes post-back (a
button, or any control with autopostback=true) it works, cause when i make
click in a menu, i show the user control, and that's all.

But if the user control for instance its a form to register a user here
comes the problem, cause when i click the button the control is loaded, but
if i fill the form to register, and click in the button of this form, this
user control dissapear...

I know the reason cause i make the LoadControl in the Onlclick Method of the
menu, and if i click in in the button that is in the user control of the
register this control its not loaded cause the program dont go throught the
Onclick Method of the menu...

How could i solve it?

I Hope explain my self correctly...
--
Thanks
Regards.
Josema


Michael Tkachev 01-18-2005 12:21 PM

Re: User controls problem.
 
Send me plz your usercontrol. I'll look at...
m_tkachev@hotmail.com.

"Josema" <Jestrade@ocu.org> wrote in message
news:A2FBDFD0-42FD-411E-A190-9ADF356EF9FF@microsoft.com...
> Hi,
>
> Im starting to do the navigation of a portal, and for it, im using
> usercontrols....
>
> Actually i have a user control in the top of the page that has some menus
> (contact, register, etc...)
>
> Depending of the menu that the user will clik i make a LoadControl to the
> specific user control. i start to see some problems following this way...
>
> If the control to load doesnt have any controls that makes post-back (a
> button, or any control with autopostback=true) it works, cause when i make
> click in a menu, i show the user control, and that's all.
>
> But if the user control for instance its a form to register a user here
> comes the problem, cause when i click the button the control is loaded,

but
> if i fill the form to register, and click in the button of this form, this
> user control dissapear...
>
> I know the reason cause i make the LoadControl in the Onlclick Method of

the
> menu, and if i click in in the button that is in the user control of the
> register this control its not loaded cause the program dont go throught

the
> Onclick Method of the menu...
>
> How could i solve it?
>
> I Hope explain my self correctly...
> --
> Thanks
> Regards.
> Josema
>





All times are GMT. The time now is 12:57 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.