Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   ASP .Net Datagrid Control (http://www.velocityreviews.com/forums/f60-asp-net-datagrid-control.html)
-   -   Adding New Row in Asp.Net Datagrid ,Without using dataset (http://www.velocityreviews.com/forums/t763163-adding-new-row-in-asp-net-datagrid-without-using-dataset.html)

Prabakar Samiyappan 03-10-2007 02:29 PM

Adding New Row in Asp.Net Datagrid ,Without using dataset
 
I need to add a new to the asp.net datagrid without using dataset .Since when
we use dataset to add row it took more time to load the records when we
have a bulk of data.Gimme a Solution .thanks


All times are GMT. The time now is 10:33 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.