Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   VHDL (http://www.velocityreviews.com/forums/f18-vhdl.html)
-   -   Using Components in Processes (http://www.velocityreviews.com/forums/t644371-using-components-in-processes.html)

andrezz 11-13-2008 08:53 PM

Using Components in Processes
 
Hi, how to use different modules within a process? It is possible to
instantiate different submodules while running a process?
Thnks

Dave 11-13-2008 09:27 PM

Re: Using Components in Processes
 
On Nov 13, 3:53*pm, andrezz <bugp...@gmail.com> wrote:
> Hi, how to use different modules within a process? *It is possible to
> instantiate different submodules while running a process?
> Thnks


Components are not instantiated in processes, but instead they are
instantiated in the concurrent section, outside of any process.

Dave


All times are GMT. The time now is 05:49 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.