Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   NZ Computing (http://www.velocityreviews.com/forums/f47-nz-computing.html)
-   -   Can anyone get this site to work? (http://www.velocityreviews.com/forums/t566467-can-anyone-get-this-site-to-work.html)

Rob 07-09-2003 06:28 AM

Can anyone get this site to work?
 
http://purenz.com/, its flash menu at the top of the page just freezes
for me

Howard 07-09-2003 07:25 AM

Re: Can anyone get this site to work?
 
Rob wrote:
> http://purenz.com/, its flash menu at the top of the page just freezes
> for me


No nope luck on IE/Moz/Opera/Firebird.

No response is received for this POST request...

POST http://purenz.com/app_templates/flas...page_flash.cfm
HTTP/1.0
Accept: */*
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 46
Proxy-Connection: Keep-Alive
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; DigExt)
Host: purenz.com
Pragma: no-cache
Cookie:
CFGLOBALS=HITCOUNT%3D5%23LASTVISIT%3D%7Bts+%272003 %2D07%2D09+19%3A21%3A27%27
%7D%23TIMECREATED%3D%7Bts+%272003%2D07%2D09+19%3A1 9%3A10%27%7D%23;
CFID=7960640; CFTOKEN=26675980

UUID=EC3DBEFD%2D84D5%2D4246%2DA1E1BE535AB32F7F



Patrick Bold 07-09-2003 08:00 AM

Re: Can anyone get this site to work?
 
It's a pretty impressive site. But you'll definitely need a broadband
connection to browse there.

"Howard" <howhard1309@hotmail.com> wrote in message
news:5sPOa.74362$JA5.1364801@news.xtra.co.nz...
> Rob wrote:
> > http://purenz.com/, its flash menu at the top of the page just freezes
> > for me

>
> No nope luck on IE/Moz/Opera/Firebird.
>
> No response is received for this POST request...
>
> POST http://purenz.com/app_templates/flas...page_flash.cfm
> HTTP/1.0
> Accept: */*
> Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
> Content-Length: 46
> Proxy-Connection: Keep-Alive
> User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; DigExt)
> Host: purenz.com
> Pragma: no-cache
> Cookie:
>

CFGLOBALS=HITCOUNT%3D5%23LASTVISIT%3D%7Bts+%272003 %2D07%2D09+19%3A21%3A27%27
> %7D%23TIMECREATED%3D%7Bts+%272003%2D07%2D09+19%3A1 9%3A10%27%7D%23;
> CFID=7960640; CFTOKEN=26675980
>
> UUID=EC3DBEFD%2D84D5%2D4246%2DA1E1BE535AB32F7F
>
>




David 07-09-2003 08:09 AM

Re: Can anyone get this site to work?
 

"Patrick Bold" <bold_patrician@hotmail.com> wrote in message
news:3f0a7a13$1_2@newsfeed...
> It's a pretty impressive site. But you'll definitely need a broadband
> connection to browse there.
>

With full blown Jetstream it took 83 seconds to download - I don't see how
dial up will manage it



Nicholas Sherlock 07-09-2003 09:26 PM

Re: Can anyone get this site to work?
 
"David" <davidishere@nzcomp.co.nz> wrote in message
news:begikj$v5a$1@lust.ihug.co.nz...
>
> "Patrick Bold" <bold_patrician@hotmail.com> wrote in message
> news:3f0a7a13$1_2@newsfeed...
> > It's a pretty impressive site. But you'll definitely need a broadband
> > connection to browse there.
> >

> With full blown Jetstream it took 83 seconds to download - I don't see how
> dial up will manage it
>
>


~15 seconds for everything but the main flash panel on my 56k.

Cheers,
Nicholas Sherlock



Allistar 07-09-2003 11:50 PM

Re: Can anyone get this site to work?
 
Rob wrote:

> http://purenz.com/, its flash menu at the top of the page just freezes
> for me


I use Mozilla on Linux and even though I have a flash plugin installed it
always sent me to the non-flash site.

The non-flash version looks very nice, and loads quite fast as well
(JetStart connection).

Allistar.

Thor 07-10-2003 12:20 AM

Re: Can anyone get this site to work?
 
Rob wrote:

> Interesting as its supposed to be the gateway to NZ. I can get it to
> load in opera, but it doesn't load the flash, so it must be able to
> detect the 56 modem. IE doesn't work at all :(
>
> On Wed, 9 Jul 2003 20:09:53 +1200, "David" <davidishere@nzcomp.co.nz>
> wrote:
>
>>
>>"Patrick Bold" <bold_patrician@hotmail.com> wrote in message
>>news:3f0a7a13$1_2@newsfeed...
>>> It's a pretty impressive site. But you'll definitely need a broadband
>>> connection to browse there.
>>>

>>With full blown Jetstream it took 83 seconds to download - I don't see how
>>dial up will manage it
>>


Interesting, loaded and worked on a 56k modem,,,in about 15secs..The links
seemed a little slow but worked fine...
Using Opera 6.12.


--
Linux users do not suffer fools gladly
If I seem intolerant of you see above.

m00se 07-10-2003 12:46 AM

Re: Can anyone get this site to work?
 
Rob wrote:
> http://purenz.com/, its flash menu at the top of the page just freezes
> for me



Works fine here, loads almost instantly.


Nicholas Sherlock 07-10-2003 04:36 AM

Re: Can anyone get this site to work?
 
<samos@xtra.co.nz> wrote in message news:3F0CB3A9.1459ADC9@xtra.co.nz...
> Nicholas Sherlock wrote:
> >
> > "David" <davidishere@nzcomp.co.nz> wrote in message
> > news:begikj$v5a$1@lust.ihug.co.nz...
> > >
> > > "Patrick Bold" <bold_patrician@hotmail.com> wrote in message
> > > news:3f0a7a13$1_2@newsfeed...
> > > > It's a pretty impressive site. But you'll definitely need a

broadband
> > > > connection to browse there.
> > > >
> > > With full blown Jetstream it took 83 seconds to download - I don't see

how
> > > dial up will manage it
> > >
> > >

> >
> > ~15 seconds for everything but the main flash panel on my 56k.
> >
> > Cheers,
> > Nicholas Sherlock

>
> So you couldn't get it to work? It's the flash panel he was
> concerned about!


Flash worked perfectly (Very nicely done!), just took an extra 5 or 10
seconds over the rest of the content to load.

Cheers,
Nicholas Sherlock



samos@xtra.co.nz 07-10-2003 05:05 AM

Re: Can anyone get this site to work?
 
Nicholas Sherlock wrote:
>
> <samos@xtra.co.nz> wrote in message news:3F0CB3A9.1459ADC9@xtra.co.nz...
> > Nicholas Sherlock wrote:
> > >
> > > "David" <davidishere@nzcomp.co.nz> wrote in message
> > > news:begikj$v5a$1@lust.ihug.co.nz...
> > > >
> > > > "Patrick Bold" <bold_patrician@hotmail.com> wrote in message
> > > > news:3f0a7a13$1_2@newsfeed...
> > > > > It's a pretty impressive site. But you'll definitely need a

> broadband
> > > > > connection to browse there.
> > > > >
> > > > With full blown Jetstream it took 83 seconds to download - I don't see

> how
> > > > dial up will manage it
> > > >
> > > >
> > >
> > > ~15 seconds for everything but the main flash panel on my 56k.
> > >
> > > Cheers,
> > > Nicholas Sherlock

> >
> > So you couldn't get it to work? It's the flash panel he was
> > concerned about!

>
> Flash worked perfectly (Very nicely done!), just took an extra 5 or 10
> seconds over the rest of the content to load.
>
> Cheers,
> Nicholas Sherlock


Moonlight on Trademe, writing copy for Desknotes, do you?

Looks like you need to put E & OE at the bottom of your posts!


All times are GMT. The time now is 11:22 PM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.