Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   Computer Support (http://www.velocityreviews.com/forums/f33-computer-support.html)
-   -   Firewire connected Panasonic camcorder - empty AUTOPLAY popup (http://www.velocityreviews.com/forums/t554932-firewire-connected-panasonic-camcorder-empty-autoplay-popup.html)

BertieBigBollox@gmail.com 11-25-2007 12:57 PM

Firewire connected Panasonic camcorder - empty AUTOPLAY popup
 
Havent used this for a while but it was previously working...

Got a Panasonic camcorder connected via a Firewire PCI card.

When I conenct it all up and power on the camcorder a box pops up
(like when it finds a new device or you plug a USB stick in). It says
the old :-

AUTOPLAY
Windows can perform the same action each time you connect this
device.
What do you want Windows to do?

Trouble is the selection box is COMPLETELY EMPTY...

Any ideas?

Where else can I see if its picked up the firewire camera?

Elmo 11-25-2007 01:30 PM

Re: Firewire connected Panasonic camcorder - empty AUTOPLAY popup
 
BertieBigBollox@gmail.com wrote:
> Haven't used this for awhile but it was previously working...
>
> Got a Panasonic camcorder connected via a Firewire PCI card.
>
> When I connect it all up and power on the camcorder a box pops up
> (like when it finds a new device or you plug a USB stick in). It says
> the old :-
>
> AUTOPLAY
> Windows can perform the same action each time you connect this
> device.
> What do you want Windows to do?
>
> Trouble is the selection box is COMPLETELY EMPTY...
>
> Any ideas?
>
> Where else can I see if it's picked up the Firewire camera?


Maybe this will help.

http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
234. (r-h column) AutoPlay Repair Tool

--
Joe =o)


All times are GMT. The time now is 05:16 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.