Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   Windows 64bit (http://www.velocityreviews.com/forums/f46-windows-64bit.html)
-   -   64-bit not 32-bit (http://www.velocityreviews.com/forums/t493862-64-bit-not-32-bit.html)

=?Utf-8?B?cHJvemFjMTE=?= 02-04-2007 11:05 PM

64-bit not 32-bit
 
I downloaded Vista Premium on line. I have a ADM Athlon 64x2 Dual Core
Prosesser 4400+ 2.20 GHz. And when I loaded Vista the program didn't ask if I
wanted 32-bit or 64-bit. I want 64-bit ,how do I fix this problem? Thank You
Al Cassell

John Barnes 02-04-2007 11:41 PM

Re: 64-bit not 32-bit
 
Since you downloaded the wrong edition for you, at this point about all you
can do is call customer service. The number is on the page you signed up
for the download (and missed the link to the 64-bit version) You can't
magically turn a 32-bit version into a 64-bit version. Sorry.

"prozac11" <prozac11@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:F3729AD8-29B2-4759-8546-AACC8CA3A946@microsoft.com...
>I downloaded Vista Premium on line. I have a ADM Athlon 64x2 Dual Core
> Prosesser 4400+ 2.20 GHz. And when I loaded Vista the program didn't ask
> if I
> wanted 32-bit or 64-bit. I want 64-bit ,how do I fix this problem? Thank
> You
> Al Cassell




All times are GMT. The time now is 04:46 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.