Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   ASP .Net (http://www.velocityreviews.com/forums/f29-asp-net.html)
-   -   Binding multiple Datasource to DropDownlist (http://www.velocityreviews.com/forums/t384664-binding-multiple-datasource-to-dropdownlist.html)

Mr Not So Know It All 01-03-2007 11:01 PM

Binding multiple Datasource to DropDownlist
 
if i have a drop down list that lists the first choice from one sql
statement (stored proc) and the other menu items from another, how do i
bind the two statements to the dropdown.

for example, i have a web page that displays an employees information.
his branch dropdown list displays his current branch, but i want to
other options on the dropdown to display the other company branches. is
there a way to do this? thx



All times are GMT. The time now is 10:01 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.