Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   VHDL (http://www.velocityreviews.com/forums/f18-vhdl.html)
-   -   microblaze lwip (http://www.velocityreviews.com/forums/t370929-microblaze-lwip.html)

u_stadler@yahoo.de 09-15-2006 07:03 PM

microblaze lwip
 
hi i have a problem getting the lwip to work. my c code is pretty
simple:

#include "xmk.h"
#include "stdio.h"
#include "lwip/api.h"
#include "xparameters.h"

int main()
{
xil_printf("Entering main \r\n");

xilkernel_main();
return 0;

}

void* system_setup(void* arg)
{
xil_printf("Initializing lwIP .");
lwip_init();
xil_printf(" done. \n");

return 0;

}

the mms file is:

BEGIN OS
PARAMETER OS_NAME = xilkernel
PARAMETER OS_VER = 3.00.a
PARAMETER PROC_INSTANCE = microblaze_0
PARAMETER sysintc_spec = opb_intc_0
PARAMETER stdout = RS232_DCE
PARAMETER stdin = RS232_DCE
PARAMETER config_debug_support = true
PARAMETER debug_mon = true
PARAMETER verbose = true
PARAMETER config_sema = true
PARAMETER config_msgq = true
PARAMETER msgq_capacity = 2
PARAMETER sched_type = SCHED_PRIO
PARAMETER systmr_interval = 5
PARAMETER systmr_freq = 50000000
PARAMETER systmr_dev = opb_timer_1
PARAMETER use_xil_malloc = true
PARAMETER static_pthread_table = ((system_setup,1))
END

BEGIN LIBRARY
PARAMETER LIBRARY_NAME = lwip
PARAMETER LIBRARY_VER = 2.00.a
PARAMETER PROC_INSTANCE = microblaze_0
PARAMETER api_mode = SOCKETS_API
PARAMETER lwip_debug = true
PARAMETER emaclite_instances =
((Ethernet_MAC,0x01,0x02,0x03,0x04,0x05))
END

As linker options i use : -lxilkernel -llwip4

when i build the projet i get the following error message:

Building target: ethernet.elf
mb-gcc -o ethernet.elf main.o
-LC:/CodeGeeks/test_edk3/microblaze_0/lib -Wl,-T
-Wl,"C:\CodeGeeks\test_edk3\TestApp_Memory\src\Test App_Memory_LinkScr.ld"
-lxilkernel -llwip4
C:/CodeGeeks/test_edk3/microblaze_0/lib/liblwip4.a(sys_arch.o): In
function `sys_arch_sem_wait':
/cygdrive/c/CodeGeeks/test_edk3/microblaze_0/libsrc/lwip_v2_00_a/src/contrib/ports/v2pro/sys_arch.c(.text+0x148):
undefined reference to `sem_timedwait'
C:/CodeGeeks/test_edk3/microblaze_0/lib/liblwip4.a(sys_arch.o): In
function `sys_arch_mbox_fetch':
/cygdrive/c/CodeGeeks/test_edk3/microblaze_0/libsrc/lwip_v2_00_a/src/contrib/ports/v2pro/sys_arch.c(.text+0x594):
undefined reference to `sem_timedwait'
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [ethernet.elf] Error 1
Build complete for project ethernet

Could somebody help me here please?

thanks
Urban



All times are GMT. The time now is 03:42 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.