Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   ASP .Net (http://www.velocityreviews.com/forums/f29-asp-net.html)
-   -   About using repeater control with textboxes and label in the client side (http://www.velocityreviews.com/forums/t122093-about-using-repeater-control-with-textboxes-and-label-in-the-client-side.html)

Neo 03-22-2006 09:36 AM

About using repeater control with textboxes and label in the client side
 
hi ,

i was trying to use textboxes and labels in a repeater control. If
in case the value of the text boxes are changed then the changed
textbox value and the label has to be added to two arrays , all the
addition to the array has to be done in the client side without
postback or refreshing the page .


Anyone pls help


thanks in advance



All times are GMT. The time now is 06:46 PM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.