Velocity Reviews

Velocity Reviews (http://www.velocityreviews.com/forums/index.php)
-   ASP .Net (http://www.velocityreviews.com/forums/f29-asp-net.html)
-   -   first click wont fire on dynamic load of usercontrol (http://www.velocityreviews.com/forums/t107638-first-click-wont-fire-on-dynamic-load-of-usercontrol.html)

roni 08-06-2005 03:35 PM

first click wont fire on dynamic load of usercontrol
 
hi.
what im doing is replacing user control in dyanamic way,with
page.loadcontrol.
after i replace , when i click on the first time on button, there is no
respond.
only the second click get respond.

i guess it's somthing with the dynamic loading and the "connection" between
the button and his handler.

is there a way to fix this ?



Brock Allen 08-06-2005 11:22 PM

Re: first click wont fire on dynamic load of usercontrol
 
You'll need to show some code (the minimal amount of code), since it's hard
to tell what's going on from the short description you've given.

-Brock
DevelopMentor
http://staff.develop.com/ballen



> hi.
> what im doing is replacing user control in dyanamic way,with
> page.loadcontrol.
> after i replace , when i click on the first time on button, there is
> no
> respond.
> only the second click get respond.
> i guess it's somthing with the dynamic loading and the "connection"
> between the button and his handler.
>
> is there a way to fix this ?
>





roni 08-07-2005 01:12 AM

Re: first click wont fire on dynamic load of usercontrol
 
found the answer.

the solution is to set Id to the control.id of the dynamic loaded control.

"Brock Allen" <ballen@NOSPAMdevelop.com> wrote in message
news:1081261632589529728750000@msnews.microsoft.co m...
> You'll need to show some code (the minimal amount of code), since it's

hard
> to tell what's going on from the short description you've given.
>
> -Brock
> DevelopMentor
> http://staff.develop.com/ballen
>
>
>
> > hi.
> > what im doing is replacing user control in dyanamic way,with
> > page.loadcontrol.
> > after i replace , when i click on the first time on button, there is
> > no
> > respond.
> > only the second click get respond.
> > i guess it's somthing with the dynamic loading and the "connection"
> > between the button and his handler.
> >
> > is there a way to fix this ?
> >

>
>
>





All times are GMT. The time now is 05:40 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.